Achtergond  Lionsclub Wijchen

Lionsclub Wijchen is opgericht op 10 oktober 1995 op initiatief van Lionsclub Nijmegen Keizer Karelstad. Lionsclub Wijchen is onderdeel van Lions International. Lions International telt meer dan 1,3 miljoen leden in 207 landen. In Wijchen bestaat de Lionsclub uit ± 25 leden. De club bijeenkomsten vinden plaats op de 2de en 4de dinsdag van de maand en starten om 20:00 uur respectievelijk 18:30 bij "Thuis bij Fien"

Image

 WE SERVE

Het motto van Lionsclub is "We Serve". Dit houdt in dat we ons als Lionsclubs, geheel op vrijwillige basis, inzetten voor een betere samenleving. Lionsclub Wijchen doet dit in het bijzonder voor de samenleving in de gemeente Wijchen. We organiseren evenementen en activiteiten om geld in te zamelen voor goede doelen. Daarnaast zetten we ons in, door zelf de handen uit de mouwen te steken, voor natuurbehoud, NL Doet en op andere plaatsen waar we een bijdrage kunnen leveren aan een betere, schonere en groenere maatschappij.

Gegevens  Lionsclub Wijchen

Lionsclub Wijchen

Opgericht: 10-10-1995

Charternight: 25-11-1995

Sponsorclub:
Lionsclub Nijmegen Keizer Karelstad


Algemeen

Bankrekening: NL46RABO0135492998

KvK: 40146954

Lionsclubs Nederland: www.lions.nl

Lionsclubs International: lionsclubs.orgCorrespondentie

Contactadres: 

Secretariaat Lionsclub Wijchen 
Saltshof 28-36 
6604 GH Wijchen

Emailadres secretaris: secretaris@lionswijchen.nl

Emailadres webmaster: webmaster@lionswijchen.nl

Image
Laat een bericht achter

Neem gerust contact op !

Heb je een vraag of een bericht voor ons, of ken je een goed doel wat meer aandacht of geld nodig heeft? Heb je een idee voor een activiteit of heb je gewoon een tip voor ons. Vul dan het formulier in, geef aan waar het over gaat of wat je vraag is en we nemen dan contact met je op als je dat wenst !